Zoek

Samenwerken

Luister: EP74: Sappen (Powered by CoolBest) Adverteren Gingerlion produceert podcasts voor het grote publiek, waaronder Mand, de kortste podcast van Nederland door Maxim Hartman. De komische podcast heeft in een half jaar tijd tegen de twee miljoen plays en kan ook voor uw merk of bedrijf worden ingezet. Let op: al onze samenwerken zijn hilarisch en impactvol.

Produceren Steeds meer bedrijven en organisaties zien de meerwaarde van podcasts in de context van hun eigen bedrijf. Voor werknemers en relaties, of gemaakt voor het grote publiek, met podcasts kunt u op een nieuwe en verdiepende wijze communiceren. Neem contact op Podcast op maat Gingerlion denkt graag mee voor een passende podcast bij uw wensen en ambities. Van brainstorm en concept tot productie, edit en publicatie.

Samenwerken Ben je geen mooi merk of bedrijf maar heb je wel een goed idee? Een interessant onderzoek gedaan of een geweldig plan voor een podcast maar geen productiemiddelen? Stuur gewoon een mail en we kijken naar de mogelijkheden! Luister hier Martin Koolhoven Met Martin Koolhoven hebben we een zesdelige serie podcasts gemaakt over de TV-serie De Kijk van Koolhoven (VPRO). In de afleveringen vertelt regisseur Koolhoven (Oorlogswinter, Het schnitzelparadijs, Brimstone) welke films je echt gezien moet hebben!

Slide Contact Info@gingerlion.nl