Zoek

Podgasten EP70

Middenklassestrijder Ryan is helemaal klaar met de pandemie des doods die ons nu al een jaar lang in de tang houdt. Na een uitgebreide samenvatting van onze IRL’s zagen we vanaf (15:14 het hele corona-dashboard door, maakten we zo hard fittie dat de opname gestopt moest worden en pakken we het weer op over bevolkingsgroei (41:38). We sluiten af met twee goeie Voicemails (43:54), reacties op de site en weer een lekkere uitsmijter van Johnny Quid. Bedankt voor het luisteren, stuur je eigen Voicemail naar podcast@gingerlion.nl en tot volgende week!

Praat mee

Reacties
 • Mannen, weer een lekkere podcast. Corona is natuurlijk helemaal klote en ik zou mij zeker aansluiten bij the blue team. Om de rona af en toe te ontsnappen, vind ik sport kijken toch wel erg fijn. Met als een van de favorieten de NFL, dus Ryan blijf daar zeker mee doorgaan. Ik heb dan ook een kijkerstip voor je over je nieuwe held, https://www.youtube.com/watch?v=6u-PyRbAq0A . Kost 20 min van je tijd, maar is wel echt genieten. Blijf zo doorgaan en voor mij geldt ook; hoe langer, hoe beter.

 • Eensch met Maxim, wat een gelul. Twee kerels die elkaar niet uit laten praten en maar een beetje dom schreeuwen. Ryan die maar wat loopt te raaskallen en te schelden en Rene die er vervolgens als een sip vogeltje naast zit en eigenlijk niets meer in brengt.
  Ik mag graag naar jullie luisteren maar dit corona gelul komt me wel wat de strot uit. Is er geen ander nieuws dat ook besproken kan worden?

 • Beste strijders,

  Ik wil het toch weer even over dat klote virus hebben. Naar aanleiding van jullie fittie vorige week, wil ik graag mijn n=1 verhaal delen. In mijn familie is het virus flink rondgegaan, met 1 IC-opname en 1 dode tot gevolg. Van al die besmette mensen is drie maanden later eigenlijk niemand klachtenvrij, ook de jonge mensen niet. Ik ben het daarom eens met Ryan dat de infection fatality rate echt lang niet het hele verhaal vertelt. Ik kan me niet voorstellen dat alleen mijn familie langdurig gevloerd is door corona. Ik maak me zorgen over al die dertigjarigen die langdurige arbeidsongeschikt zijn en een abonnement hebben op de longarts en de fysio. Dat het virus met jonge mensen weinig doet, zou ik dus zo zeker niet durven zeggen. Vaccineren dus!

  Verder ben ik het volledig met jullie eens dat de overheid volledig faalt en tering traag handelt. Veel succes verder met deze heerlijke podcast.

  PS Die man van de ziekenhuisboot is een charlatan eerste klas.

 • #teamrene, ryan zat er naast had ik het idee. Verder lekkere podcast gasten. Wel te veel rona, maarja dat heb je met deze tijden.

 • Hey Ryan en Rene

  Ik ben net 18 geworden en doe een BBL studie maar ik kijk er serieus tegenop op een huis te kopen of huren ik woon in de Achterhoek en de huizen gaan gewoon voor 100k meer weg omdat alle westerlingen hier heen komen en alle huizen opkopen. In het westen kun je een hoekhuis verkopen en hier een vrijstaande boerderij voor kopen. Met mijn inkomen is het nooit mogelijk om een huis te kunnen kopen omdat ik gewoon een te laag inkomen heb om een huis van 300k te kunnen kopen. Dit probleem hoor ik steeds vaker en vaker van jongeren die met mij werken en als het hun lukt een huis te kopen is er overgeboden met ongeveer 50k als jongere in de er is geen partij die deze problematiek verhelpt door bijvoorbeeld speciale huizen voor starters op de markt te brengen.
  Wat is jullie kijk op deze shift van Randstad naar platteland?
  Ook zijn de lange podcasten het fijnste
  Mvg Sven Stronks

 • Wat een lekkere podcast gasten! Ben blij dat er iets is als een team blauw, kritisch zijn zonder gelijk weer de conspiracy kant op te hoeven. Over extreme dingen gesproken, wat denken jullie over een eventuele avondklok?

 • Beste rene en (hopelijk) Ryan even over het stemmen, ik heb echt een tering hekel aan de vvd en snap nog steeds niet hoe zei volgens de peilingen zoveel stemmen krijgen.verder spreekt mij alles wat nu in de kamer zit niet aan daarom ben ik van plan om op de piratenpartij te stemmen wat is jullie mening over de piratenpartij.