Zoek

Podgasten EP65

Vandaag hebben we het over de geweldige notering van Mand in de Spotify hitlijsten, studenten die gratis geld laten liggen, Vindicat, Kerona en we hebben een vierdubbele fophef. Super mooie aflevering weer, dus. Subscribe via petje.af/podgasten, stuur een Voicemail naar podgasten@gingerlion.nl en luister volgende week weer naar je favoriete Podgasten!

Praat mee

Reacties
 • beste Ryan en Rene

  ik wil even reageren op de opmerking die Rayn maakte over dat duo wel weet wat het inkomen van je ouders is, ik heb namelijk helemaal andere ervaringen met hun. toen ik mijn aanvulende beurs aanvroeg werd namelijk verteld dat zij de gegevens van mijn ouders zouden opvragen bij de belastingdienst. na een paar weken kreeg ik een brief van duo. of mijn moeder een verklaring wilde invullen hoeveel ze verdiende. er was alleen een probleem. mijn moeder is in 2000 overleden dus die kon ze brief niet invullen. en probeer dit een logge overheidsinstantie, die dit volgens mij al bij het opvragen van de inkomensgegevens van mijn ouders had moeten weten, duidelijk te maken. het is uiteindelijk gelukt en ik ben al lang over het overleiden van mijn moeder heen maar als zij net is gestorven lijkt me dit een verschrikkelijke manier om hier aan herrinnerd te worden.

  ga zo door met jullie show en blijf knokken als hoofd middenklassestrijders

  groet jeroen

 • Beste Ryan en René,

  René, kut voor je man dat je relatie na (bijna) 10 jaar over is. Ryan, gefeliciteerd met je nieuwe jachtkameraad! Maar op welke type bitches vallen jullie eigenlijk? En gaat dit niet voor competitie zorgen tussen jullie?
  Tegen René wil ik nog even zeggen dat je nu de perfécte leeftijd hebt om single te zijn: je maakt nog kans bij de jonge chickies, maar ook een mooi MILFje van een jaar of veertig zal jou niet laten schieten!! Dubbele winkansen! Dus, houd de manen van die kleine gingerlion netjes bij, en laat hem lekker brullen de komende tijd!

  Veel plezier en succes op het middenklassestrijdtoneel.

  Groeten,
  Ruud

 • Beste gangsters Ryan en René,

  Ik hoor jullie vaak klagen over dat jullie het koud hebben en wou jullie daarom wijzen op de Wim Hof methode. Ik zet iedere ochtend de laatste twee minuten van mijn douche de kraan op koud en heb sindsdien geen last meer gehad van de kou. Ik zou aanraden om daar eens een kijkje naar te nemen.

  Groeten,
  Fred