Zoek

Podgasten EP62

Subscribe via www.petje.af/podgasten! Deze week in episode 62 alweer van Podgasten maakt Ryan z’n glorieuze comeback! En wel met een gloedvolle tirade over een van zijn stokpaardjes, de woningmarkt! Verder gaat het over het bijna onvermijdelijke kerona, nazi’s die mensen thuis lastig vallen, de PS5 en nog veel meer! Ga nu naar petje.af/podgasten om een echte middenklassestrijder te worden en stuur een Voicemail naar podcast@gingerlion.nl. Bedankt voor het luisteren, tot volgende week!

Praat mee

Reacties
 • De game die ik helemaal kapot zou spelen op de PS5 is Demon’s Souls. Dit is best wel een niche game en aangezien jullie alleen maar FIFA en CoD spelen, weet ik niet of het helemaal in jullie straatje past. Het is namelijk een rete moeilijke game en zal in het begin waarschijnlijk alleen maar frustrerend werken. Maar check het alsnog even.

  Voor de rest is er niet veel spannends beschikbaar voor de PS5 op dit moment.

  Overigens komt Cyberpunk wel uit voor de PS5, maar vooralsnog pas in december.

 • Hey Ryan, even voor je zelfvertrouwen; ik vind het veel leuker om naar jou te luisteren dan naar Johnny quit. Oh en over je depressie, je hebt wellicht gewoon een winterdip, oftewel: seasonal affective disorder. Probeer eens een zonnebank! MAND

 • Ha Ryan en Renee,

  PS5 kopen? Ik zie niet heel veel reden om dat te doen. De exclusive games zijn er weinig en vallen tegen. Verder zijn ze ook slecht leverbaar. Heb je niet gepreordered dan kan je hem de komende maanden wel op je buik schrijven.
  Xbox vind ik tegenwoordig de betere keuze. Met gamepass heb je zodra je je xbox hebt een lading games om te spelen. Hardcore gamers zijn het misschien niet met me eens maar voor de casual is het een veel voordeligere aankoop. Helaas zijn deze ook niet beschikbaar..

  Cyberpunk 2077 komt in december uit, maar je kan veel beter wachten tot hij gepatched wordt voor ps5 en xdoos sx. Anders speel je je game op lagere kwaliteit dan waarop je hem zou moeten spelen. Zonde van de ervaring.
  MAND
  GROET
  ANDERE SVEN

 • Was dit een subtiele hint van Ryan om uit de kast te komen? Aan het einde van de aflevering zegt hij: ”Ik had al 2 maanden niet geneukt en al 3 maanden geen vrouw gezien”. Dit zou erop wijzen dat zijn laatste keer met een man was. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat Ryan zijn laatste keer in een darkroom was en dus gewoon helemaal niks kon zien. Met beiden hebben wij als luisteraars natuurlijk geen probleem en we zullen je hierop niet anders gaan beoordelen.
  Blijf zo doorgaan gasten, luister iedere week met veel plezier naar jullie Podcast!

 • Hi gozers!

  Ik kan me herinneren dat jullie ooit benieuwd waren waar wij als trouwe luisteraars jullie podcast luisteren. Nou, vorige week had ik een lange tattoo sessie en na 3 uur pijn te lijden dacht ik, laat ik die nieuwe Podgasten maar eens aanzetten.

  Had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar die stem van René is gewoon verdomd rustgevend als je op je buik ligt en probeert de pijn weg te drukken. Ook de heerlijke discussie wekte wat interne agressie op, wat op zo’n moment goed uitkomt.

  Dus heb je binnenkort een tattoo sessie, Podgasten luisteren is een aanrader.

  Verder, blijf zo door gaan mannen! Heerlijke podcast om wekelijks naar te luisteren. Mand