Zoek

Podgasten EP 60

De Gingerlion hennep T-shirts zijn eindelijk te koop in onze winkel en dat vieren we kort aan het begin van deze hagelnieuwe aflevering van Podgasten! Verder in de podcast hebben we een gesprek met Hans van Willigenburg, schrijver van het boek Houden van Trump over de verkiezingen in Amerika (vanaf 22:22), een vurig betoog tegen de piloten van KLM en gaat het ook deze week natuurlijk over corona. Met plus vier mooie Voicemails, een Snelle Ronde en weer een column van Johnny Quid over een metro op een walvisstaart. Bedankt weer voor het luisteren, haal nu je eigen mooie Gingerlion t-shirt op onze site en stuur ook nog een Voicemail naar podcast@gingerlion.nl als je dan toch bezig bent. Tot volgende week!

Praat mee

Reacties
 • Mogguh R&R,

  Na maanden naar jullie gezever over shirts te hebben moeten luisteren zijn ze er dan nu eindelijk! Gelijk besteld natuurlijk. Ik moest zo lang wachten dat ik zelfs bijna serieus over zo’n mok na ging denken om jullie vast wat te steunen. Bijna dan hoor. Elke week weer een goede podcast, al moet ik nr 60 nog luisteren.

  Gelijk ook een vraag voor Ryan: Aangezien de 2e kamer inmiddels meer versplintert is dan mijn houten stoel van het wippen van ongeduld tot die shirts beschikbaar kwamen; waarom ben jij er zo van overtuigd dat een jongerenpartij een goed idee is? Zouden de huidige partijen niet gewoon eens echt naar de burgers kunnen gaan luisteren en hen ook daadwerkelijk vertegenwoordigen? In dat geval worden jongeren toch automatisch betrokken? Ik pleit dus voor verandering van binnenuit. Zo’n beetje als Omzigt binnen het CDA ook al wat mensen heeft laten merken dat af en toe omzien naar de gewone burger best kan lonen.
  Wie weet is er wel een partij die richting de verkiezingen wat meer een blue-team geluid durft te laten horen… Zou een mooi begin zijn.
  Mand!

  Ga zo door jongens!
  Willem

 • Weten jullie wie van alle presidenten de meeste oorlog heeft gestart en gevoerd? Dat is de president die de Nobelprijs van de vrede in ontvangst heeft mogen nemen: Obama!
  Trump daarentegen heeft grotendeels al die oorlogen gestopt en is geen nieuwe gestart en heeft daarbovenop ook nog eens vrede gesticht tussen de Palestijnen en de Joden, Dit allemaal om Amerika first te krijgen. Maar ja de critici hebben daar alleen maar negatief lof over omdat je er niets van merkt. Logisch want zo’n kanteling van de economie duurt meer of minder 15 jaar om waar te nemen. Dus ja er kan nooit aangenomen worden of dat dit gewerkt heeft als hij niet meerdere malen achter elkaar gekozen wordt. Maar wat vinden jullie?

 • Hoi Ryan en René,

  Mag de podcast een stukje luider? Vergeleken met andere podcasts zijn jullie erg stil en op Nieuw Zeelandse wegen zijn jullie bijna niet te verstaan.

  Wat betreft de podcast keep up the good work, jullie zijn lekker bezig.

  Groetjes
  Rick

 • *en opeens ziet Ryan tijdens het constant F5’en een nieuwe reactie*

  Nou, jullie hebben mij zover gekregen. Ik heb een t-shirt gekocht.
  En ik moet zeggen dat hoewel het hennep-vlas eerst een beetje gek aanvoelt het na een minuut super lekker zit. Het borstzakje is helaas te klein om mijn ego in te bewaren maar mijn ov kaart past gelukkig wel, tsja, de compromis van het leven.
  Daarnaast is dat tasje lekker groot en stevig waardoor het opeens heel verkeerd klinkt.

  maar ga vooral zo door. zelf vind ik het juist leuk als de podcast iets langer is, maar dat alleen als er daadwerkelijk nieuws is om te bespreken, want niemand (lees: ik, met typisch nederlands overdrijving) zit te wachten op anderhalf uur warzone discussie tijdens de komkommertijd.

  – Wiebe