Zoek

Podgasten EP 58

In deze hoog emotionele aflevering van Podgasten gaat het een kwartier lang over de huizenmarkt voordat we op 15:16 aan onze overvolle Voicemail beginnen. Vanaf 36:26 gaat het over corona waar we ook deze week natuurlijk niet omheen kunnen. Bedankt weer voor het luisteren, stuur ook een Voicemail naar podcast@gingerlion.nl of laat een bericht achter op de site en vertel je familie en vrienden dat deze sh*t bestaat!

Kijkerstip vanuit onze emotionele IRL. Derrick Henry. Running back. (RB)
* De running back behoort tot het aanvallende team. De running back ontvangt vaak passes over korte afstanden en beukt zichzelf dan vervolgens naar voren.
** De wide receiver is de guy die de ballen ontvangt vaak op langere afstanden.
Sorry, dit kon korter. Kijken. Derrick Henry.

Praat mee

Reacties
 • Die odds?
  René : Ryan 1:1,3
  Dat komt mooi uit, want dat is dan ook de lengte van Ryan.

  Ryan kickt René’s aars, behalve als die rooie valsspeelt.

 • Luisteraar vanaf de 1e episode! Maar René jongen, hou nou ns op met zeuren over de lengtes van die Podcasts, het voelt gejaagd aan en daarnaast luistert het random geouwehoer tussendoor lekker weg! Ik wordt elke keer blij als ik zie dat die langer dan een uur is iig.

  Groet,
  Een middenklassestrijder.

  • Helemaal eens! Ik geniet zelf echt het meest van IRL, wanneer er verteld wordt over een potje warzone lijkt het net of ik aan tafel zit met mien maten. Juist meer van dit en dan niet die rooie die meteen zegt dat niemand dit interesseert, want dat is juist relaxte en laidback podcast genietonnn. Ga zo door gasten!