Zoek

Podgasten EP 57

Deze week in Podgasten gaat het natuurlijk over de totale corona tsunami die ons land overspoelt en praten we over een totale lockdown vs. een omgekeerde lockdown voor bejaarden, de nieuwe plannen van GroenLinks, de staatssteun voor exorbitant rijke mensen en bedrijven en nog veel meer! Met een voicemail, Snelle Ronde en geweldige column van onze eigen Johhny Quid!

Praat mee

Reacties
 • Elke dinsdag ochtend luister ik jullie podcast en elke dinsdag wil ik reageren maar dan staat de episode nog niet op de site. Fix dat ! Ryan wat was je heerlijk aan het ranten deze week ! Dank daarvoor ik heb geprobeerd dit in een voice message gezet maar dan klink ik als een randdebiel vandaar maar een post vanachter mijn toetsenbord en oh ja geef een T-shirt. Mand !

 • Elke week wacht ik met luisteren van jullie podcast tot vrijdag als ik vanuit Zuid-Holland naar mijn vriendin in Gelderland rijd, om te genieten van wat jullie nou weer te zeiken hebben, ga zo door Gastéhh. Topic voor aankomende week; Snel-test straat voor een (buiten)festival met 100% capaciteit een goed of slecht idee en waarom? En wanneer gaan jullie Nicky Toet een keer uitnodigen dan?! Mand!

 • Prima podcast heren, jullie onderscheiden je echt van andere podcasts. kudo’s daarvoor.
  Stukje feedback: stop met IRL, of hou het kort. boeit me, over het algemeen, vrij weinig. @Ryan, stop met je geouwehoer over ‘chicks hosselen’ of ‘partyen’. @Rene, waarom zeg je Niels i.p.v. nieuws?
  tot slot: segmentjes over kijkerstips etc. zijn erg welkom. ga zo door!

  • Yoo Stefani, beetje egoïstisch om de IRL, bankkotsverhalen en Ryan’s behoefte aan een mooie chick een halt toe te roepen. Juist dit maakt de podcast tof, zijn geen “neppe” praters die volgens t boekje handelen, je spreekt jezelf dan ook tegen: Prima podcast heren, jullie onderscheiden je echt van andere podcasts. kudo’s daarvoor. Dan ff janken en dan: ga zo door!

   Kan aan mij liggen maar ik snap m niet meer.. het onderscheid maken ze juist door lekker zichzelf te blijven en dat maakt het luisteren ook een genot.
   Toch tof dat je je feedback geeft Stefan maar ik deel je mening in bovenstaande niet. Kijkerstips is wel echt een goeie tip Stefan!
   Lijkt me ook wel gaaf jullie te horen praten over een koude koffer, ff een rechercheurs brilletje op en wekelijks hier een update met jullie mening over geven.
   Wekelijks een handige tip hoe je geld kunt besparen; ultra goede aanbiedingen, overstap energie, kosten vergelijk app, trucjes.. Kunt deze ook aan de luisteraar vragen dmv voicemail, hoeft maar kort te zijn met puur het product/app/aanbieding. Maakt de drempel voor voicemails een stuk lager en weinig onnodige tijd in de podcast. Kunnen jullie ff buurten over t product/trucje in de voicemail.

   Ga zo door eindbazen!

   • Yoo Johnny

    Ik zeg toch ook niet dat ze niet zichzelf moeten zijn? In tegendeel, dat is juist wat ze onderscheid; door op hun eigen manier (tegengeluid) actuele onderwerpen te bespreken. Ik erger me alleen het constante ‘populaire’ gelul over chicks hosselen of partyen, na 8x achter elkaar ken ik het wel.
    Maargoed, blijkbaar vind jij dat wel vermakelijk. ieder z’n ding.

 • Moghe boys,

  Na het luisteren van de aflevering en het kijken van Dumpertreeten deze week vraag ik me oprecht of hoe Rene gangster kon zijn op de middelbare school, als ik jullie verhalen moet geloven. Van Ryan kan ik het me ergens wel voorstellen, maar hoe awkward Rene is als er vrouwen zijn, kan ik niet voor me zien dat hij wel stoer was op school en badass dingen deed.

  Verder prima afleveringen, alleen is meer dan een uur wel te lang. Wat mij betreft is een uur de max.

 • Yoo! Beetje lang maar wel nice. Had me graag bemoeid met de reversed lockdown discussie. Moeilijk moeilijk.. Hoe moet dat dan met jongeren die voor ouderen zorgen bijvoorbeeld.. moeten die dan zelf de verantwoordelijkheid nemen..? Ben benieuwd wat jullie mening is.

  En.. volgens mij is Ryan zo’n typische Amsterdamse dude, die niet zoekt naar de juiste chick, maar weet dat er genoeg blonde chicks in Amsterdam wonen of hij is een 33 y/o virgin die graag wilt.

  Sorry, had korter gekund.