Zoek

Podgasten EP 56

Ryan en René snappen helemaal niets meer van kerona en alle maffe maatregelen! Verder in de podcast: een enorm lange update over ons echte leven, een vooruitblik op onze plannen met Podgasten, even lachen om We Gaan Ze Halen, we hebben een Voicemail en gelukkig weer een prachtige column van Quid! Bedankt voor het luisteren, check gingerlion.nl en tot volgende week!

Praat mee

Reacties
 • Jooo

  Mun tekst staat in het zwart hier #BLM nott only ryan, maar weetniet hoe dat kan.

  Maar 2x per week iets posten is topp man luister het altijd lekker terug onder het rijden in me truckie in deutschland.

  Duss lekker bezig latorss

 • hee Ryan en René

  Ik luister nu al 56 afleveringen met plezier naar jullie, nu vraag ik mij af of Ryan en quid nog steeds een gast zijn, is het niet leuk om meerdere gasten met thema’s uit te nodigen die je kan aankondigen in de podcast ervoor, zodat er een kleine teaser is naar volgende week.

  gr Thomas

  ps, op de website is het lettertypen zwart met een bijna zwarte achtergrond.

 • Mannen!

  Luister al sinds begin met plezier naar jullie podcast. en kijk ook iedere week weer uit naar een nieuwe aflevering.
  Als vragenwagen chauffeur kom ik met regelmaat bij rene zijn oude werkgever breugem tomaten om tomaten te laden( voor zover ik weet de enige in berkel en omstreken).
  Nu alleen nog een podgasten sticker achterop de trailer voor rijdende reclame!
  Tijdens het rijden luistert het lekker weg en de manier waarop jullie je ongezouten mening geven is gewoon geweldig.

  Keep up the good work and Doei he!

  Nu

 • Een idee voor de site, Misschien een edit knop voor de comments!

  Vragenwagen chauffeur moet vrachtwagenchauffeur zijn!

 • He Podgasten, luister vanaf het begin, soms erg leuk en soms mwah. In het begin waren jullie onwennig en waren jullie meer aan het dim dammen over de muziek die gedraaid moesten worden. Voor de zomer was het top met een speelduur rond de 44 min. De laatste afleveringen zijn naar mijn smaak weer te lang, teveel praat om niks, Ryan die vaker Rene onderbreekt dan Trump bij Biden deed, veel ruis, kutten om de muziek. Dus mand!

 • Jo gasten!
  Jaap hier, luisteraar vanaf het eerste uur, nu dan toch maar eens reageren. De laatste afleveringen zijn wel wat aan de lange kant, een uur is naar mijn mening de ideale lengte.
  Naar een tweede (korte) podcast met actualiteiten midden in de week zou ik zeker luisteren, alleen moet dit natuurlijk niet ten koste gaan van de inhoud van Podgasten. Zo kan ik ook eindelijk bijdragen aan de podcast, ik heb immers al genoeg mokken.

 • Yoyo met zonder banjo,

  Thanks voor t genot wat ik elke maandag in m’n linkeroor te horen krijg als ik heerlijk in m’n bedje lig (luister m terug voor ik ga pitten) Vriendin is minder blij, regelmatig wakker geworden van m’n gelach diep in de nacht. fckit..
  Snap niet goed waarom er zo moeilijk gedaan wordt om de lengte van de podcast. Hoe langer hoe beter is mijn mening hierin, luister regelmatig een 2x een halve.
  FF iets anders, Ryan.. wanneer potje Warzone? Houd er wel van een beetje tactisch te spelen!

  Beide thanks en tot de volgende!

 • Yo podgasten
  Ik vind de kijkerstip van de week een tof item, misschien is het ook wat om een luistertip van de week te doen, gewoon muziek die je afgelopen week hebt geluisterd die je wel tof vond. Het mag best muziek zijn van kleinere/lokale artiesten, en niet alleen maar shit die al op de radio wordt gedraaid. Mijn aanrader; cowboy in LA van LANY. Een artiest die ik afgelopen week ontdekte en zeer tof vond.