Zoek

Podgasten EP 50

In de vijftigste en feestelijke aflevering van Podgasten hebben we onze vaste columnist en allround legend Johnny Quid te eregast. Samen met René en Ryan fietsen ze door het meest nutteloze nieuws van afgelopen week, luisteren ze naar drie mooie Voicemails en praten ze over middenklassestrijders en ondernemerschap. Onze nederige excuses dat het geluid soms overstuur is, we oefenen nog met drie mics en moesten af en toe gewoon hard lachen. Bedankt voor het luisteren, bedankt voor alle berichten en bedankt voor alle support. Fijne zomer, stuur ons een Voicemail en fiks jezelf een originele Podgasten Mok! Doei!

Praat mee

Reacties
 • Jo Ryan,
  Het idee dat jij elke dag zit te F5en om hier een reactie te lezen is denk ik typerend voor de middenklassestrijders. Bij deze gefeliciteerd met de 50 en op naar de volgende 50, ik heb er weer zin in!
  EEn idee voor de volgende 50: “het grote verhaal”
  Elke maand een thema die jullie uitpluizen, in voicemails kunnen mensen meepraten (en zo krijg je meer voicemails)
  Ook kunnen mensen op de website thema’s aandragen, zodat ook meer mensen mokken kopen 😀
  Ideeën:
  – huizenmarkt
  – ICT / data verzameling door overheid
  – follow the money dingen
  – politiek (verkiezingen binnenkort)
  – Milieu
  – Onderwijs (wat er wel en niet verplicht moet worden)

  Vet goed idee! Dankjewel, ga dit doen
  Joe
  Matthias

 • Joooo Ryan,

  Zojuist even een mokkie bij jullie gekocht om jullie epische podcast te ondersteunen. Ik ben een luisteraar van het eerste uur en heb niet veel aan te merken over de podcast. Thema’s uitzendingen zouden zeker iets kunnen toevoegen wat mij betreft. Thema’s zoals Amerikaanse verkiezingen, games of passie/interesses/weetjes die jullie IRL tegenkomen.
  Daarnaast was het best moeilijk om de comment knop te vinden op een iphone. Op de pc werkt dit veel beter.
  Ga lekker genieten van jullie vakantie!

  Groetjes Bart

 • Hey mannen,
  Ik luister altijd met plezier naar jullie podcast en ook al ben ik het niet altijd met jullie eens, vind ik wel dat jullie beide een interessante mening hebben. Ik zou niet heel veel veranderen aan de podcast. Ik hoop wel dat als straks na de zomer de NFL weer gaat beginnen jullie daar wat aandacht aan wil besteden (bijv. Mega contract van 500 Miljoen over 12 jaar van Mahomes). Ben zelf namelijk groot fan en ik vond het leuk jullie erover te horen praten tijdens de Play-offs & Superbowl.
  Voor de rest verbaasde ik mij erover dat jullie ongeveer 60 eu met de podcast verdienen en ikzelf gewoon lekker zit te luisteren en daar ook eigenlijk wel wat voor wil inleggen na 50 eps, dus ik ga ‘m zeker aantikken.
  Als laatste hoop ik ook dat snel echt alle corona regels weer weg zijn want ook ik mis net als Ryan de mooie parties en dames van het Amsterdamse uitgaansleven.
  Fijne vakantie gewenst,
  Groetjes,
  Mats

 • Heren, Heerlijke podcast! Weet nu door die zomerstop niet wat ik die ene terugweg in de week moet doen, maar daar komen we vanzelf wel achter.

  Op naar aflevering 100!

  Groeten van een mede middenklassestrijder!

 • Wat een lelijke kut mokken vind je het gek dat niemand t koopt. Schiet is op met die shirts daar wil ik er wel een van.

 • Gegroet Ryan,
  Al langere tijd heb ik de behoefte gehad om te reaguren, nu had ik mijn zinnen gezet op podcast nummer 49 zodat ik jullie succes kon wensen voor het epische jubileum. Dit gehel plan storte in toen jij een mok ging weggeven, ik wil die klote mok helemaal niet. Nu heb ik gewacht tot dit moment zodat ik geen mok in mijn brievenbus zal vinden. Wel vond ik het erg sympathiek van jou, in tegenstelling tot René, dat ook reacties een mok konden winnen. Hierdoor hebben jongens van zeventien jaar met een stem instabieler dan die van René ook een kans op zo’n epische mok. Helaas hoor ik bij deze groep mensen, ik hoop nog steeds dat mijn stem ooit langer dan twee zinnen op dezelfde toonhoogte kan blijven.

  Goeie podcast, helaas zijn jullie van die ambtenaren die de hele zomer geen reet uitvoeren en vakantie vieren. Voordeel van deze zomerstop is dat ik kan reageren zonder zo’n kut mok te krijgen.

  Boy.

 • Jow Ryan, hier een reactie. F5 je tenminste niet voor niets.

  Luister al vanaf het begin en heb de podcast horen groeien. Erg tof! Toch een beetje feedback. Aflevering 50 met Quid is erg tof. Vind de diepgang/het gesprek wat er dan ontstaat goed interessant. Wat mij betreft dus vaker gasten uitnodigen!

  Trekt misschien ook wat sponsors aan ofzo. Zijn jullie daarna geen middenklasse strijders meer.

  Laters!

 • Hallo podgasten,
  Ik vind het eigenlijk wel prima met deze podcast. 1 (half)nazi en een middenklasser strijder die allebei een sterke mening hebben en interessante discussies hebben, met argumenten waar ik zelf niet aan had kunnen denken. Ik vind het heel fijn dat deze podcast altijd 1 dag van tevoren wordt opgenomen, zodat het nieuws altijd zo actueel mogelijk is.

  Misschien is het handig om in de toekomst bijvoorbeeld een Instagram account te creëren voor gingerlion en dat jullie daar dan alle nieuwe dingen posten.

  Geniet van deze welverdiende vakantie mannen en ik hoop jullie na de vakantie weer terug te zien voor een nieuw seizoen van de enige echte super epische Podgasten.

  Groeten van Jaimy.

 • Gasten.. Ik wil even wat kwijt.

  Ik kan nu een verhaal van een uur hier over maken, maar ik zal het kort houden.

  Ik kom uit een dorp in het noorden, en heb aantal jaren in de grote boze stad gewoond. Door de stad en ondernemerschap in die stad ga je toch aardig vooruit in je algemene ontwikkeling.
  Mijn vrouw en ik wonen tegenwoordig weer in een dorp, (wilde graag tuin/garage voor mijn auto hobby).

  Door het luisteren naar onder andere podgasten glij ik niet meer af naar het dorpse.. want eerlijk, 60% loopt toch een beetje achter in een dorp. Ze sturen zeg maar nog z’n ketting bericht door waar onder staat “dit is geen grap, was net ook op NOS”.

  Dus heren ga a.u.b. door!

  Fijne vakantie!

 • Hey podgasten,

  Laat me eerst melden dat ik al een trouwe luisteraar ben vanaf het eerste uur. Wekelijks genoot ik van jullie discussies en gesprekken over de grootste onzin. Elke maandag kon ik daardoor lekker mijn werkweek beginnen dus dank daarvoor.

  MAAR WAT MOET IK DEZE ZOMER PERIODE NOU?!?!

  Ik zal het maar moeten doen met de prachtige mok, die trouwens prachtig ingepakt was.

  Podgasten bedankt tot na de zomer!