Zoek

Podcasts

De kijk van Koolhoven

René en Ryan praten met regisseur Martin Koolhoven (Het schnitzelparadijs, Oorlogswinter, Brimstone) over het tweede seizoen van De kijk van Koolhoven. Koolhoven werpt een blik vooruit op iedere aflevering, te zien op vrijdagavond 20:25 op NPO3. De podcast afleveringen verschijnen iedere vrijdagochtend, van 21 februari tot en met de laatste op 27 maart.

Johnny Quid

Levende legende Johnny Quid heeft een eigen gesproken column in Podgasten. Iedere week verblijdt hij onze duizenden luisteraars met een nieuw inzicht, idee, de andere kant van een verhaal of een gekke insteek. Luister alle columns hier terug.

Mand

De kortste podcast van Nederland, met Maxim Hartman. Samen met René en Ryan bespreekt Maxim uitsluitend het hoogst noodzakelijke van een onderwerp.

Podgasten

In Podgasten praten Ryan en René over het nieuws van de afgelopen week en luisteren ze de Voicemail van hun luisteraars af. Soms serieus, veel vaker met een dikke glimlach. Ryan is de bekendste middenklassestrijder van Nederland, René ken je als die rooie van Dumpert. Samen zijn ze de Podgasten! 

Podgoosr

Rob Goossens en René van Leeuwen praten kort maar krachtig over de media. Rob is mediajournalist bij De Telegraaf en verschijnt regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard. Met René praat hij over alles wat met media te maken heeft, van Haagse mediapolitiek tot de laatste rel in Hilversum.