Zoek

over ons

René van
Leeuwen
René (1988) studeerde geschiedenis en sociologie aan de Erasmus Universiteit. Hij schreef voor o.a. De Volkskrant en Erasmus Magazine en leerde presenteren, monteren en zaken doen bij Dumpert (Mediahuis Nederland). Hij werkt al ruim tien jaar in de media en kent het internet op zijn duimpje. Gingerlion is de verwezenlijking van zijn ambitie om ondernemend en onafhankelijk te zijn.
Ryan Ryan (1987) is inspirator en stijl-icoon van Gingerlion. Na een succesvolle carriere als analist en business developer in zorg en media, draagt Ryan als co-host van Podgasten vanaf het begin bij aan het succes van Gingerlion. Ryan woonde vroeger in Rotterdam, studeerde Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit en bewoont tegenwoordig een chique en beschimmeld appartement in downtown Amsterdam.

Over ons Gingerlion is het media en productiebedrijf van René van Leeuwen. Met podcasts, video en social content vermaken we iedere dag een jong en enthousiast publiek. Gingerlion is bekend van de populaire podcast Podgasten, werkt graag samen met leuke en interessante mensen en bouwt aan een bescheiden online empirium dat ready is voor 2030. Gingerlion richt zich op originele online audio en video. Visie Onafhankelijkheid en creatieve vrijheid zijn bepalende waarden voor Gingerlion. Ons publiek is met afstand het belangrijkst voor ons en alles wat we doen is op hen gericht. Gingerlion staat open voor samenwerkingen met iedereen die iets moois bij wil dragen, creëren of in beweging zetten. Wil je ons direct steunen en helpen om te groeien? Koop iets in de Winkel of klik op de button Tik 'm aan!

Slide Contact Info@gingerlion.nl